Realkreditudlån efter konkurs

Mange mennesker tror, at når de fil for konkurs, de vil have en vanskelig tid at få et realkreditlån. Men der er stadig håb for at blive godkendt, selv med en nylig konkurs. Hvis du har dårlig kredit og ansøge om et realkreditlån, vil der blive lagt mere vægt på din indkomst din udbetaling.

De fleste långivere foretrækker at vente indtil to år efter din konkurs, før de overvejer en person for et realkreditlån. Efter disse to år bør det være relativt nemt at få finansiering. Derudover vil du sandsynligvis være i stand til at få 100 procent finansiering. Dette vil ske, så længe alle dine betalinger er blevet rapporteret som til tiden til kredit bureauet siden din konkurs.

Hvis du ønsker at få et realkreditlån, før den toårige periode er færdig, så du får brug for en temmelig meget fejlfri betaling historie siden den tid, du indgav konkursbegæring. Derudover skal du angive en udbetaling. De ned betalinger normalt spænder mellem tre og fem procent for at få godkendt.

Hvis du ikke har penge til en udbetaling, så kan du overveje at låne fra slægtninge. Når du finansierer dit hjem, bør du være i stand til at få en anden og tredje pant, der vil www.lånmeddetsamme.dk give dig mulighed for at tilbagebetale dem. Men, det er bedst at tjekke med din långiver før du gør dette, da de fleste långivere har regler om, hvor udbetalingen kommer fra.

Hvis du ikke ønsker at låne penge, så en anden mulighed er at kigge efter en udbetaling assistance program som Neighborhood Gold eller Nehemiah program. Sådanne programmer giver sælgeren støtte i at hjælpe dig med udbetalingen. Normalt modtager en udbetaling fra sælgeren er ulovlig, men gennem disse programmer, bliver det lovligt.

Opnåelse af realkreditlån efter konkurs bliver meget lettere i dag. Ved at søge omkring vil du sandsynligvis finde en långiver villig til at hjælpe dig med dit realkreditlån.

2 thoughts on “Realkreditudlån efter konkurs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *