Hvordan man kan generere unikke forretningsideer, der gør penge?

Alle penge at gøre muligheder for, at du ser koges til én fælles ting: idé. Som du kender de bedste ideer betale. De mest kreative ideer betale.
Den bedste ting om idéer er det er gratis og alle har evnen til at tænke på ideer.
For at være kreative og innovative idéer, skal du have viden. Viden er vigtig. Du skal kende tusindvis af ting at være kreativ.
Nedenfor er trin, du kan tage for at komme op med rentabel innovative ideer:
1) læse og studere så mange ting som muligt om din branche eller produkt. Du skal undersøge specifikke oplysninger om, hvad du vil sælge. For eksempel, hvis du ønsker at være involveret i fast ejendom, studerer du alt om emnet i detaljer. Hvis du ønsker at starte en virksomhed, nødt du til at vide hvad der foregår i din branche, hvad sælger og til hvilken pris, osv.
2) forbedre generel viden. Må ikke begrænse dig selv til kun lære om ting i din egen industri. Lære så mange emner som muligt fra andre brancher. Det kan være hvilket som helst emne. Dette gør det muligt at tænke ud af din egen industri.
3) mix og match ideer fra cross-industrien. Når du undersøge og forskning nok, er dit sind forrådskammer af alle de ideer, du har studeret. Og dette er den vigtigste kilde til dine kreative ideer. Al den viden, du har lært indtil nu er råvarer til at producere nye ideer.
4) tænke på rå idé. Når du har gjort dit studie, tænke grundigt over de løsninger, du ønsker på dit problem. Så stop og slappe af. Få en kop kaffe eller gå til en film. Gøre noget afslappende og lader din underbevidsthed arbejde for dig. Idé eller løsning vil komme til dig i en meget uventet øjeblik. For mig komme ideer altid til mig, før jeg sover. Mit sind vil blive bombarderet med ideer, som jeg ikke kan stoppe.
5) forfine din rå idé, indtil det er op til din tilfredshed. Du kan altid gøre din egen forskning på de rå idé ved at stille spørgsmål til målgruppe til at afprøve gennemførligheden af ideen og hvordan man kan forbedre tanken yderligere.
Ny idé er dybest set en kombination af gamle ideer. Du skal have nok gamle ideer til at komme med nye ideer. Det er derfor konstant læsning og observation er vigtig.
Nogle gange, når nogen har lanceret et nyt produkt, du ville sige, “Hey! Jeg tænkt på det før. Det er min ide.” Du kunne have haft tænkt over idéen, men du ikke udnytte det. Nogen har gjort det før dig.
Det er altid godt, at du har en ideer bog. Når du tænker på en god idé, Skriv det ned. Du kan altid arbejde på det eller forbedre det senere. Medbring idéer bog, uanset hvor du går. Det behøver ikke at være smarte. Det kan være en normal lommeformat spiral notesbog.
Med den metode, der er skitseret ovenfor, håber jeg at du vil være den næste person, der gør formuer med hidtil uset ideer, som folk kan aldrig tænke på.

11 thoughts on “Hvordan man kan generere unikke forretningsideer, der gør penge?

  1. A lot of thanks for all your efforts on this site. Gloria loves engaging in investigation and it’s easy to understand why. Almost all know all concerning the dynamic means you give important secrets on the web blog and as well encourage contribution from others on that concern plus our daughter is always discovering a lot. Have fun with the remaining portion of the new year. You’re the one conducting a good job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.